Wat Is De Euromillions-Loterij?

Het is ‘s werelds eerste internationale loterijgame ooit. EuroMillions heeft een rollende jackpot en is beschikbaar voor spelers uit Frankrijk, Ierland, België, Spanje, Portugal, Zwitserland, Luxemburg, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Win jij dit keer met het winnende lot?

Als u de EuroMillions-loterij wilt spelen, moet u een permanente inwoner van een deelnemend land zijn om een ​​kaartje te kopen in een van de lidstaten of om een ​​loterijprijs te innen. Tenzij u de Euromillions speelt op Lottosend, waar onze lokale agenten een kaartje voor u zullen kopen. Wat dacht je van een paar tips om je kansen op het winnen van deze staatsloterij te vergroten?

1) Groepsstrategieën Met Lotnummers

 Als je goed kijkt naar de winnende nummers van afgelopen EuroMillions, zul je zien dat veel van de tijd, een getalsgroep niet werd weergegeven. In deze groep van winnende nummers – 16, 9, 4, 18, 22 – zijn er bijvoorbeeld geen nummers in de 30s-groep. Door een beetje tijd te nemen om de winnende nummers te volgen en te bestuderen, weet je welke groep nummers je moet vermijden en welke extra nummers je kunt spelen.

2) Mix Odds En Evens [Hoe Euromillions Winnende Combinaties Krijgt]

Wanneer je groepen winnende lotnummers bestudeert, zul je zien dat alle oneven nummers of alle even nummers slechts ongeveer 3 procent van de tijd winnen. Dus, om je winkansen te vergroten, mix je je getallen met 3/2 of 2/3 even en even. Deze patronen hebben zich herhaald in ongeveer 68 procent van de tekeningen van EuroMillions Lottery.

3) Nummers Kwijtraken

Nummers verliezen die niet voor zes of minder spellen hebben gescoord, zijn ongeveer 50 procent van de tijd winnende nummers. Verliezen van nummers die niet in twaalf of minder spellen hebben plaatsgevonden, vormen ongeveer 75 procent van alle winnende nummers. Dat maakt deze verliezers hete nummers die eerder zullen winnen.