Stappen Die De Overheid Kan Nemen Voor Betere Uitvaartverzekeringen, Welke Maatregelen Kunnen De Consument Beter Helpen In 2019?

  • Vanessa Mandy
  • April 14, 2018
  • Comments Off on Stappen Die De Overheid Kan Nemen Voor Betere Uitvaartverzekeringen, Welke Maatregelen Kunnen De Consument Beter Helpen In 2019?
welke uitvaartverzekering regels gelden er

Deze strategie identificeert de stappen die de verzekeringssector, regelgevers, overheden en consumenten kunnen nemen om de kans op financiële exploitatie van uitvaartverzekeringen te verminderen.

1. Premies Moeten Worden Vastgesteld Voor De Duur Van Het Beleid

De premies voor de uitvaartverzekering kunnen stijgen naarmate de verzekeringnemer ouder wordt. Maar als de verzekeringnemers ouder worden, kan hun inkomen en vermogen om hun premies te betalen dalen – vaak dramatisch. Zo kun je op www.uitvaartpolis-online.com lezen dat het hier vaak lastig wordt. bezoek deze website.

Deze praktijk houdt consumenten, die misschien al duizenden dollars hebben betaald, effectief vast in het bijhouden van een verzekeringspolis die ze niet langer kunnen betalen. Niet alle consumenten lijken zich ervan bewust te zijn dat sommige plannen in de loop van de tijd in prijs stijgen.

ASIC En Zijn Reclame

In juli 2013 zorgden de zorgen van ASIC over de reclame voor uitvaartverzekeringen ervoor dat sommige verzekeraars overstapten op een vaste prijsstructuur, en andere recente wijzigingen, zoals het niet hoeven betalen van premies die voorbij een leeftijdsgrens worden betaald, zullen dit product minder schadelijk maken voor oudere consumenten .

  • We willen graag dat de prijzen van alle uitvaartverzekeringen vanaf het begin worden vastgesteld.
  • Er worden een aantal andere dingen voorgesteld door uitvaartverzekeraars, maar tegenwoordig mogen er geen provisies meer uitbetaald worden aan tussenpersonen.

Wat Is Hier Uit Voortgekomen?

Verzekeraars moeten consumenten die al de mogelijkheid hebben om een ​​stapsgewijs beleid te voeren naar een geplafonneerd beleid te bieden, zonder verlies of een boete om dit te doen, en fondsen die al zijn betaald om op dat beleid te worden toegepast.

2. Volledige Openbaarmaking Van Geschatte Totale Kosten Van Een Beleid

Verzekeringsbedrijven bieden verzekeringsproducten op basis van het profiel van hun klantenbasis en kunnen gemakkelijk een schatting geven van de hoeveelheid die het aangeboden beleid waarschijnlijk aan potentiële klanten zal kosten.

  • Dienovereenkomstig moet een essentiële fact sheet met de prijs, de belangrijkste voorwaarden en een benadering van de totale kosten aan de consument worden opgelegd.

Hulp Bij Het Berekenen Van De Kosten Van Je Uitvaartverzekering

De My Longevity-website kan helpen met berekeningen. Openbaarmaking van de totale kosten is nu gebruikelijk in andere sectoren, zoals telecommunicatie, aangezien wordt erkend dat consumenten kunnen worden beïnvloed door lage tarieven per maand en de totale kosten niet kunnen berekenen, wat van invloed is op de besluitvorming.

Als consumenten een keuze willen maken in hun eigen belang, moeten ze in staat zijn om de kosten van de verschillende beschikbare opties te vergelijken, zoals begrafenisobligaties en voorafbetaalde begrafenissen, die vaak vastgestelde kosten hebben.

Uiteindelijk De Juiste Beslissing Maken

Als consumenten een geschat totaalbedrag krijgen dat ze kunnen verwachten, zullen ze uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunnen nemen om een ​​product te kopen dat aan hun behoeften voldoet.