Tropical Freeze Is Het Ultieme Spel

Ik zou zeggen dat Tropical Freeze het ultieme archetype is van een 2D-platform game, maar toen definieerde Nintendo in feite wat zo’n spel decennia geleden zo heeft gemaakt, dus geen verrassing. Dit begint met een volledig willekeurige en onbelangrijke verhaallijn. Het openings scenario toont een vloot van met ijs bedekte schepen die voornamelijk bemand zijn door pinguïns die zich op Donkey Kong Island bevinden, vermoedelijk op zoek naar warmere kusten. Op de Nederlandse site http://www.console4fun.nl kun je alle Nintendo consoles vergelijken.

Niet Het Feest Van Donkey Kong Verknoeien

Ze verknoeien het verjaardagsfeest van Donkey Kong met het gezin, dus ze moeten inpakken. Ik denk dat dat in ieder geval gebeurt, maar wat maakt het uit? Je bent hier niet om je te nestelen in een geloofwaardige verhaallijn; je bent hier om de hoofden van pinguïns af te slaan en het spel te verslaan.

Het Spel Heeft Het Allemaal

Tropical Freeze heeft het allemaal. Een kleine kaart van de wereld waarin je navigeert. Een verzameling aan munten die je kunt sparen. Er zijn ook de power-ups op het middenniveau – in dit geval geven Diddy, Dixie en Cranky Kong, die op de rug van Donkey springen, meer gezondheidspunten en vergroten ze zijn sprong om alles een beetje gemakkelijker te maken.

Wat Zo Uniek Is Aan Het Spel

Wat relatief uniek is aan Tropical Freeze, is dat er op elke wereld een winkel is. Je verzamelt munten binnen levels, die kunnen worden ingewisseld voor zaken als extra levens, herfst saves of een Kong op je rug wanneer je het level start. Ik vind de papegaai bijzonder nuttig, die piept als je in de buurt van een geheim bent, massaal helpt met moeilijk te vinden verzamelobjecten.

Je Kunt Veel Munten Verzamelen

Het is heel gemakkelijk om een hele stapel munten te verzamelen, en aangezien geen van deze items bijna essentieel is om levels te voltooien, voelen ze als een element dat je volledig zou kunnen negeren als je dat zou willen. Misschien dat ik na verloop van tijd de hulp meer zal waarderen, omdat ik nog niet zoveel van het spel heb gespeeld – niet door gebrek aan proberen, maar omdat het echt moeilijk is.